Menu

biszkopt

dziewczyny czy jak upieczecie biszkopt wyciągnąć z piekarnika odrazu? czy go zostawić . chodzi mi o to żeby nie usiadł!dzięki z góry

gocha2522
 618  10

Znajdź pytania na ten sam temat:

Odżywianie

Odpowiedzi

nikordia
a ja nie wiem ,bo jestem antytalent pieczenia(smiech)(smiech)(smiech)
ale nie było odpowiedzi to napisałam ,zeby łyso nie było.(smiech)
gocha2522
dzięki(kwiatek)
gocha2522
dzięki(kwiatek)
Milki
ja zawsze wyciągam tylko w pomieszczeniu mam cieplo żeby nie opadł i powoli się schładzał jak go wyjmiesz i w zimnym postawisz to i poleci odrazu.
Kasia011085
ja zostawiam jakieś 15 minut........zbyt duża różnica temperatury spowoduje opadnięcie biszkopta!!
ania4
ja zawsze czekam az przestygnie piekarnik i dopiero wyciagam kiedys wyciagnelam mimo ze w pomieszczeniu bylo cieplo i odrazu poszedl w dol:(
Milki
E ja to od razu wyciągam i raz mi tylko opadł, ale to dużo też zależy od przepisu
monilajsa
zostawam aż piekarnik ostygnie
Danusia79
Ja robię podobnie jak @kasiunia987(grins)
lwica
Ja biszkopt piekę około 20 minut i od razu wyciągam na suchy ręcznik, wyjmuję z formy i zawsze obracam go do góry nogami, tzn.góra ciasta jest na spodzie i jeszcze nigdy mi nie opadł
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.