Menu

Dania dla maluszka domowej roboty

Od czego zaczynałyście gotując dla maluszka ?
czy po wystudzeniu od razu do słoiczków i zamrażałyście czy tzw. Wekowanie stosowałyście ? Każde dobre rady mile widziane :)

kropeczka
 548  7

Znajdź pytania na ten sam temat:

Odpowiedzi

JustiSam
Po ugotowaniu do sloiczkow i do zamrazarki.
Iwona1977
gotowalam, wkladalam do sloiczkow i zamrazalam...tak do 8 mc potem , dawalam to co ugotowalam dla wszystkich tylko bez soli
MamaMaya
moja do roku jechala na kupnym jedzonku nie chciala tknac domowego ale udalo mi sie ja przestawic. po roku gotowalam jej zupy bo ona zupowa jest ciezko z innymi daniami obiadowymi nawet dzis a ma prawie 2 lata, no chyba ze sos z ryzem/makaronem/kaszą to zje. ja gotuje gar zupy rozlewam do sloiczkow i zamrażam. jakoś boje sie wekowania bo wydaje mi sie ze nie mialabym pewnosci że słoik "załapał" i bala bym sie to potem podac...
piasekpustyni
ja przygotowuję, gotuję wszystko, a później Mąż mixuje i wekuje że odkręcić nie mogę:D(krejzolka)(krejzolka)(krejzolka)(krejzolka)(krejzolka)(krejzolka)
xkasiulax
Nie raz mroziłam szłam na spacer brałam słoiczek i miałam spokój,ale ogólnie starałam się gotować codziennie świeże
sheryl
Zamrażałam/zamrażam w plastikowych pojemniczkach.
amalka
Na ogół gotowałam świeże ale bywało, że zamrażałam- w pojemnikach plastikowych. Sporadycznie jedzenie "słoiczkowe"
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.