Menu

Gotowanie

Gotujecie codziennie, żeby zawsze było świeże jedzenie podane prosto po ugotowaniu, czy odgrzewacie jedzenie. Ja często odgrzewam, bo szkoda mi czasu na codziennie gotowanie i staram się tak planować, żeby zawsze mieć jedzenie na dwa dni. Wtedy nie muszę po pracy stać przy garach i mam czas dla najbliższych. Podobno to nie zdrowe i nie świeże, ale co tam! Cenniejszy dla mnie jest czas.

Marlena
 796  9

Znajdź pytania na ten sam temat:

obiad gotowanie potrawy

Odpowiedzi

KlaudynaK
Ja gotuje co drugi dzień... Dlaczego nie zdrowe? Nie wiem... Jak jest w lodówce to przecież nic się nie dzieje. Zdarza mi się czasem gotować dzień za dniem ale to jak wszystko zniknie, bo czasem przychodzi no nas córka koleżanki i też je z nami obiadek... :)
Natty
Często zostaje... przecież nie wyrzucę. Jak robię kotlety mielone np to z paczki 0,5 kg wychodzi mi na dwa dni jak nic. Przecież tego nie przejemy szybciej. Obiady jemy jednodaniowe, więc często zostaje na drugi dzień, ale nie zamierzam się tym stresować. Jest to jemy, nie ma to robię świeże.
aneczka
ja gotuje zawsze wiecej jedzenia i zamrazam drugie danie zawsze swieze jak asafi i w ten sposob siedze w kuchni trzy-cztery razy w tygodniu a nie codziennie to naprawde fajny sposob zeby miec wiecej czasu na rodzine.
lara1982
u mnie też nie gotuje się co dzień ,często kluski czy pierogi mroże i też są na zaś
mysia
wiecie co z ta pomidorowa to chyba sie zgadalysmy,u mnie tez dzis jest na obiad a oprocz tego stos pyz ktore starcza jeszcze na dwa kolejne dni.a wiec gotuje roznie raz jest codziennie inny obiad ale sa tez takie potrawy ktore jemy pare dni pod rzad.
Maria25
Raczej codziennie, jedynie zupy mam na 2/3 dni. czasem zostanie mięso z poprzedniego dnia
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.