Menu

Królik

Dziewczyny mam w zamrażalce kawałek królika. Co mogę z niego upitrasić? Oprócz pasztsetu, bo niedawno robiłam.

Edytka85
 610  4

Znajdź pytania na ten sam temat:

Odżywianie potrawy przepisy

Odpowiedzi

ulenka091987
moja mama robi potrawkę z królika, czyli dusi mięso z warzywami i przyprawami, dodaje trochę wody i zagęszcza śmietaną z mąką
lolita
Ja robie pieczen-mocze dzien wczesniej w maslance,potem sol,pieprz,duzo czosnku-pieke i robie pyszny sosik z duza iloscia smietany
frezja8
ja robie zawsze w piekarniku z warzywami dzien wczesniej wyciagam i sie odmraza daje do wody z odrobinom octu by skruszal a rano na drugi dzien plucze nacieram roznymi przyprawami i tak po okolo 5godinach daje w naczyniu zaroodpornym do piekarnika pieke tak okolo 2-3godziny. pychotka (cukierek)(cukierek)(cukierek) szkoda takiego pysznego mieska na pasztet . u nas krolik raz w tygodniu na obiad. a malutkiej mojej daje zawsze kawalek do zupki jak jej gotuje
Edytka85
dzięki dziewczyny
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.