Menu

Mięso z rosołu

Potrzebuję kulinarnej rady :) Gotowałam rosół wołowy i mam dość sporo mięska, które mi zostało i nie wiem na co je możńa przerobić. Co robicie zwykle z mięsem z rosołu?

Pixelka
 1336  4

Znajdź pytania na ten sam temat:

rosół mięsko

Odpowiedzi

ODYNIECKA
Zjadamy je do drugiego dania. Duszę z cebulką pycha, albo robię taki sosik miód, koncentrat pomidorowy i oliwa mieszam to na mięsko i do piekarnika na 20 minut też pycha.
madzialena
przemielić i pyszne krokieciki jak znalazl
tlolek
zmielić z ugotowaną rchewką grzybkami i kapustą mmmm pierożki pychota a jak zostanie rosól to buraczki do tego i barszczyk czerwony do picia
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.