Menu

morfologia

Witam. wczoraj odebrałam wyniki morfologii i martwi mnie jedna rzecz. Oto wyniki:
WBC - 6.6 (4.0-10.0)
RBC - 4.54 (3.57-5.1)
HGB - 13.90 (12.0-16.0)
HCT -41.0 (37-47)
MCV - 90.3(82-98)
MCH- 30.6(27-33)
MCHC-33.9 (32-37)
PLT-227 (150-400)
LYM%-48.6 (20-45)
MXD%-7.6 (3.0-13.0)
NEUT%-43.8 (50-70)
LYM#3.2 (1.0-4.0)
MXD# - 0.5 (0.3-0.9)
NEUT# 2.9 (1.2-6.8)
RDW - 11.4 (11.0-16.0)
PDW - 13.2 (9.0-14.0)
MPV - 10.5 (8.0-13.0)
P-LCR - 29.8 (15.0-35.0)
Mianowicie chodzi mi o zaniżone NEUT% i troche zawyżone LYM%. Dodam że od dłuższego czasu mam problem z anginami i ciągle pobolewa mnie migdał. Czy to może mieć związek z tym? Jak średnio wypadły moje badania? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

dejavuu
 364  3

Znajdź pytania na ten sam temat:

Zdrowie morfologia

Odpowiedzi

hiVision
Wyniki idealne
dejavuu
dziękuję Wam :))
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.