Menu

Pieczarki do pizzy

Nie śmiać się proszę, ale jak zetrę surowe pieczarki i nałożę na ciasto, a potem zapakuję do piekarnika, to tak wystarczy, żeby je potem skonsumować? Pytam, co by męża nie otruć(smiech) Bo zawsze najpierw kroiłam i obsmażałam, a dzisiaj chcę inaczej zrobić (pokoj)

Magdzik
 1260  16

Znajdź pytania na ten sam temat:

Odżywianie pieczarki przygotowanie pizza

Odpowiedzi

Edytka85
Ja daję surowe...
tymianek
(kwiatek) dodaję surowe, pokrojone w plasterki
Magdzik
To lepiej zetrzeć, czy w skroić?(awve)
mgli21
ja tez zawsze podduszę (grins)
syla
Zawsze daje surowe pokrojone na kawałeczki
daryjka87poznan
Ja zawsze podsmarzam bo pozniej przynajmniej nie są takie suche.
Runka
a to zalezy jak mi sie chce... zazwyczaj podsmarzam na masle z cebulka... choc jak chcesz zetrzec na tarce to nie musisz ich wczesniej podsmażać
Magdzik
Ok, dzięki dziewczynki(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)
margolcia85
od zawsze jem surowe i żyjemy i mamy się dobrze :) zaufaj nam i podaj surowe na ciasto :)
mycha2706
Zawsze surowe(kciuki) Pizza nie jest sucha,bo sok,który puszczają pieczarki tak delikatnie ja nawilża(krejzolka)
izunia83
(awve)(awve) ja zawsze daje surowe cieniutko pokrojone(prezent)(prezent)
izunia83
(awve)(awve) ja zawsze daje surowe cieniutko pokrojone(prezent)(prezent)
Magdzik
Ok, ok(grins) Zdaję się na Was i następnym razem będą surowe, bo dziś ciut podsmażyłam(grins)
xkasiulax
zawsze smażę!
beatka7623
Ja również daję surowe (kciuki)
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.