Menu

Risotto

Jak robicie risotto? Ja znam tylko z domu rodzinnego wersję – wątróbka drobiowa smażona z cebulką + ryż – wymieszane i gotowe, ale wiem, że są też inne patenty. Jak macie swoje sposoby na risotto to będę wdzięczna

Marlena
 468  5

Znajdź pytania na ten sam temat:

risotto

Odpowiedzi

Izka82
ja liubie z pieczarkami. smaze cebulke plus pieczarki, podsmazam specialny ryz do rissotto, wszystko zalewasz rosolkiem z kostki i chwilke dusisz. pychotka
darzenka
ja dodaje do risotto marchewke i groszek tak bardziej kolorowo jest :) a ogólnie podobnie robie tylko nie wątróbkę bo mąż nie lubi tylko pierś z kurczaka :)
Tosia
no ja robie to co Kitek :)... tylko dodaje jeszcze cebule :)
smerrfetka
ja robię piersi z kurczaka,pieczarki,i ser żółty,papryczkę czerwoną tylko najlepiej obraną.......
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.