Menu

Rosołek

Moje smyki są coś zakatarzone i pomyślałam, że nagotuję rosołku, żeby ich postawił na nogi. Jaki rosołek najlepiej zrobić i jaki wy najcześciej robicie? Drobiowy, drobiowo-wołowy???

Sikorka78
 508  4

Znajdź pytania na ten sam temat:

rosół

Odpowiedzi

KlaudynaK
ja się dopisuję do @Geodonny, pycha...
boja
Ja uważam że najlepszy jest ze swojskiej kury i taki najczęściej gotuję. U nas można kupic w sklepie taką kurę...fakt trzeba ją długo gotowac ale rosół pierwsza klasa. A może masz możliwośc zakupu od jakiegoś gospodarza który hoduje kury...?
smerrfetka
ja zawsze robię z kuraka czyli drobiowy,ale faktycznie nie ma lepszego rosołku ze swojskiej kury!!!!!
irekzboralski
ja robię drobiowy...
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.