Menu

schabik :)).

Kochane moje mam w zamrażarce 1 kg. schabu i chciałabym go upiec (glodna)(grins) .Potrzebuje taki przepis żeby to mięsko nie było suche(grins)(grins)(grins)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)

Mysiaa
 511  6

Znajdź pytania na ten sam temat:

Odżywianie obiad

Odpowiedzi

Mysiaa
(grins)(grins) ha ha no właśnie nie mam nigdzie....szukałam , ale chyba został wyrzucony :/.Czym go natrzeć , co dodać żeby był dobry??(grins)(grins)(grins)(grins)(rock)(rock)
Mysiaa
No i myślałam też o czosnku(grins)
Mysiaa
Mniam,dzięki...aż mi ślinka poleciała (grins)(grins)(grins)
emiliab
Ja zawsze nacieram ulubionymi przyprawami (ziarenka smaku, pieprz, zioła prowansalskie). Ewentualnie przyprawą do pieczeni i ziołami prowansalskimi. Robię taką jakby marynatę olej mieszam z przyprawami i na kilka godzin do lodówki. Potem Do naczynia żaroodpornego, przykrywam folią aluminiową i niech się piecze półtorej godzinki. !5 minut przed końcem pieczenia odkrywam żeby mięsko się leeko zrumieniło.
mala21
zalej mlekiem w naczyniu żaroodpornym
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.