Menu

Tort z masa cukrowa????

Dziewczyny czy robilyscie samodzielnie taki tort???chodzi mi konkretnie o to jaki krem byl pod masa????czy maslany czy smietanowy...chcialam zrobic smietanowy , ale podobno rozpuszcza on ta mase....hmmmm??macie w tym jakies doswiadczenie??pomozcie???a jezeli kupowałyscie gotowy to jaki krem tam byl???

aniula
 1606  3

Znajdź pytania na ten sam temat:

Odżywianie krem tort masa cukrowa

Odpowiedzi

emiliab
Ale ten śmietanowy, to chodzi Ci o bitą śmietanę? Czy jak?
aniula
tak ubita kremowka z cukrem pudrem i smietan fixem....i na wierzch chcialam polozyc ta mase cukrowa
emiliab
To tak: śmietanę ubijasz zimną z lodówki, najlepsza jest 36% i jak dodasz ten śmietanfix to on będzie trzymać konsystencję śmietany. Mi jeszcze nigdy się nie rozpuściła.(kciuki)
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.