Menu

zablokowanie

Dla czego po zablokowaniu użytkowania nadal mogę przeglądać jego zdjęcia ????Czy to tak tylko działa ?

domka
 403  2

Znajdź pytania na ten sam temat:

bllllllllleeeeeeeeeeee

Odpowiedzi

ada410
Zablokowanie użytkownika oznacza, że to on nie może oglądać twojego profilu. No chyba ze to on zablokuje ciebie, to wtedy ty nie możesz oglądać jego zdjęć -;)
Pozdrawiamy(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)(kwiatek)
Zana
jw
Ups, chyba coś nie działa. Prosimy, odśwież stronę lub spróbuj ponownie później.